miércoles, 11 de abril de 2012

Discriminació genètica

Cercant informació i articles sobre aquest tema tan interessant com és la discriminació genètica he trobat aquesta pàgina del diari El País on hi havia un article que explicava bé allò que volia tractar: http://elpais.com/diario/2000/08/27/sociedad/967327204_850215.html

Per analitzar-lo he utilitzat el programa Prezi. Ací deixe l'enllaç: 


La discriminació en general, és una cosa tan comú en la nostra societat (discriminació per sexe, color de pell, religió, manera de pensar, lloc on es naix...) ... les persones som tan propenses a discriminar-nos entre nosaltres que pareix ja normal que en tots els àmbits que tenim a la vida i els que van sorgint la discriminació estiga present. 
Absolutament qualsevol tipus de discriminació és injusta, però en investigar, ara sé certament que amés d'injusta és cruel. No puc arribar a entendre el motiu que ens du a les persones a no permetre que algú treballe perquè un dels seus gens informa que, tal vegada, emmalaltirà en un futur.
Està clar que al fons de tots aquests criteris hi ha una necessitat de poder, de control sobre els altres, de creure's amb el dret que dir on ha d'estar o pot estar qualsevol persona i de donar, d'etiquetar una condició que el determinarà en la seua vida.
Realment, pense que la diferenciació genètica el que deuria fer és enriquir-nos com a societat i, fonamentalment, com a persones valorant així les particularitats que tots tenim i extraent allò positiu que hi ha al nostre voltant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario